Vi på NYCE.LOGIC är specialister på att utveckla funktioner och tjänster där vi genom vår mjukvara NYCE.LOGIC Warehouse Management System (WMS) effektiviserar handels- och logistikflöden. Med kontor i Nittorp (Borås), Jönköping, Lund, Stockholm och Kiev (Ukraina) är vi ett team på närmare 40 personer som har hela Europa som marknad. 

Vi är också nya medlemmar i Vismakoncernen som är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 5.500 anställda förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 500.000 kunder i både privat och offentlig sektor.

Just nu är vi inne i en expansionsfas där vi har hög efterfrågan på våra produkter och det är dags att utöka personal styrkan! 


Applikationskonsult WMS
Vi fortsätter att expandera och behöver rekrytera fler duktiga verksamhetsutvecklande WMS-/ applikationskonsulter! Tjänsteplacering är i Nittorp eller Jönköping, men rätt person har även möjlighet att utgå från Lund.

Vi söker dig som brinner för och vill utveckla logistikorganisationer med hjälp av innovativa IT-lösningar. Du gillar att arbeta i lag, och direkt mot kund! Brinner du dessutom för att lösa problem, vill skapa fruktsamma, långsiktiga relationer, och kan tänka dig att dyka ner djupt i något så spännande som WMS? Då vill vi höra från dig!

Ansvarsområden:

* Dagligen arbeta i vår egenutvecklade mjukvara NYCE.LOGIC för att effektivisera handels- och logistikflöden.
* Arbete med driftsättning, konsultation och utbildning i projektteam, både för nya kunder och nuvarande kunder.
* Löpande stöd och support till kunder i deras användning av NYCE.LOGIC.

Kompetens- och personlighetsprofil:

* IT- eller logistikrelaterad högskoleutbildning.
* Eventuell erfarenhet av WMS/affärssystem eller för affärsprocesser inom handel, logistik och intern lagerhantering är meriterande.
* Erfarenhet av att arbeta direkt för/hos kund är meriterande.
* Kunskaper inom ASP.Net, HTML, Ajax eller node.js är meriterande.
* Tjänsten är förenat med resor till kund, därför är körkort ett krav.

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper, ansvar, självständighet, engagemang och förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. För rätt person innebär hos oss att du har stora möjligheter att påverka din utveckling och yrkesmässiga framtid.

För intresseanmälan, skicka personligt brev och CV till info@nyce.se.