Vi på NYCE.LOGIC är specialister på att utveckla funktioner och tjänster där vi genom vår mjukvara NYCE.LOGIC Warehouse Management System (WMS) effektiviserar handels- och logistikflöden. Med kontor i Nittorp (Borås), Jönköping, Lund, Stockholm och Kiev (Ukraina) är vi ett team på närmare 40 personer som har hela Europa som marknad. 

Vi är också nya medlemmar i Vismakoncernen som är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 5.500 anställda förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 500.000 kunder i både privat och offentlig sektor.

Just nu är vi inne i en expansionsfas där vi har hög efterfrågan på våra produkter och det är dags att utöka personal styrkan! 


Projektledare inom IT / Logistik / Affärssystem
Vi söker dig som har erfarenhet som projektledare med tonvikt på IT och gärna erfarenhet av verksamhetsutveckling, logistik. Har du dessutom erfarenhet av WMS och/eller affärssystem ser vi naturligtvis detta som en fördel. Du har erfarenhet av att arbeta i lag, och direkt mot kund! Brinner du för att lösa problem, vill skapa fruktsamma, långsiktiga relationer, och kan tänka dig att dyka ner djupt i något så spännande som WMS? Då vill vi höra från dig! Rätt person har stora möjligheter att påverka sin utveckling och yrkesmässiga framtid.

Ansvarsområden: 

* Planera, styra, leda projekt och skapa ett kreativt arbetsklimat mellan deltagarna i våra större projekt.
* Arbete med driftsättning, konsultation och utbildning i projektteam, både för nya kunder och nuvarande kunder.
* Förstudiearbeten kring möjliga projekt
* Dagligen arbeta med vår egenutvecklade mjukvara NYCE.LOGIC för att effektivisera handels- och logistikflöden.

Kompetens- och personlighetsprofil: 

* Projektledarerfarenhet
* IT/logistikrelaterad högskoleutbildning eller erfarenhet av affärsprocesser inom handel, logistik och intern lagerhantering
* Erfarenhet av WMS och/eller affärssystem.
* Erfarenhet av att arbeta direkt för/hos kund.
* Körkort för personbil. Tjänsten är förenat med resor till kund och kommer förekomma inom Norden, 

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper, ansvar, självständighet, engagemang och förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. 

Tjänstens tänkta placering är Nittorp eller Jönköping.

För intresseanmälan, skicka personligt brev och CV till info@nyce.se.